Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her slår de til mot luksusbutikken

Oslo-politiet etterlyser veske- og smykketyver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I 03.45-tida natt til i går slo ukjente tyver til mot den ekslusive butikken Bottega Veneta i Prinsens gate i Oslo.

Med det som trolig er en Audi A6 stasjonsvogn rygget de inn i butikken før de tok for seg av luksusvesker, smykker og klokker til store verdier.

Butikken ligger i tilknytning til kjøpesenteret Steen og Strøm i hovedstaden. Oslo-politiet går nå ut med overvåkingsbilder av sjokkbrekk-bildene og tyver fanget på filmet.

Det var tre maskerte gjerningsmenn inne i butikken. De er nå etterlyst og politiet håper på tips fra publikum som kan vite noe.

ETTERLYST: Denne tyven ble fanget av overvåkingstapen i luksusbutikken. Politiet håper bildet kan bringe tips som igjen kan føre til hvem gjerningsmennene er. Foto: Politiet.
SJOKKBREKK: Det som trolig er en Audi A6 stasjonsvogn med påsatte tyske kjennemerker rygget inn i butikken og på den måten fikk tyvene tilgang til varerne. Foto: Politiet
ETTERLYST: Denne tyven ble fanget av overvåkingstapen i luksusbutikken. Politiet håper bildet kan bringe tips som igjen kan føre til hvem gjerningsmennene er. Foto: Politiet.
MULIG VITNE: Denne karen etterlyses som vitne etter innbruddet. Han kan ha sett noe.
EKSKLUSIVE VARER: Tyvene valgte å ikke betale for varene hos Bottega Veneta. Foto: Politiet

Sjokkbrekk-bilen hadde trolig påsatt tyske kjennemerker. Bilen er observert kjørende i Tollbugata i retning Bjørvika/Oslo S etter innbruddet, skriver Oslo-politiet i en pressemelding.

Politiet ønsker også opplysninger rundt en grå eller sølvfarget Volvo, trolig av typen S60, som ble observert i området på samme tid. Politiet ønsker også å komme i kontakt med et mulig vitne som er sett i nærheten av åstedet. Personen var ikledd en hvit lue, lys boblejakke med mørke felt, slitte jeans og hvite sko.

Dagbladet kommer med mer.

MULIG VITNE: Denne karen etterlyses som vitne etter innbruddet. Han kan ha sett noe. Foto: Politiet
MULIG VITNE: Denne karen etterlyses som vitne etter innbruddet. Han kan ha sett noe. Foto: Politiet Vis mer
Hele Norges coronakart