Her slår den nynazistiske greske politikeren en kvinne i ansiktet - på direkten

Den tidligere spesialsoldaten mistet besinnelsen da den kvinnelige motdebattanten minnet ham på det væpnede ranet fra 2007 ...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ilias Kasidiaris (31), talsmann for det nynazistiske partiet Gylne Daggry, sjokkerte under en politisk debatt i dag morges.

Etter å ha blitt provosert av to kvinnelige meddebattanter, som blant annet kalte ham facist og minnet ham på et væpnet ran i 2007 han skal ha vært involvert i, mistet han fullstendig besinnelsen.

Slo flere ganger Først kastet Kasidiaris et vannglass mot den ene meddebattanten, før han gikk til fysisk angrep på Liana Kanelli, et ledende medlem av det greske kommunistpartiet.

Kasidiaris bykset fram og slo Kanelli flere ganger i ansiktet, mens programleder ropte «nei, nei, nei» og styrtet til for å stoppe ham.

Det nynazistiske partiet Gylne Daggry rystet Europa da de vant flere seter i det greske parlamentet under forrige måneds valg i det kriserammede landet.

Partiets leder, Nikos Michaloliakos, har blant annet nektet for at det var gasskamre i utryddelsesleiren Auschwitz og har stilt spørsmål ved hvor mange jøder som ble drept under holocaust.

Arrestordre Gylne Daggry fikk sju prosent under valget i begynnelsen av mai og nekter for at de er et nynazistisk parti. Deres politiske motstandere mener imidlertid de står bak flere angrep på innvandrere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer