Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her slår sleggetyvene til

Tre lukrative minutter i bowlinghall

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ukjente gjerningsmenn tok seg inn i en bowlinghall i Sørlandsparken ved Kristiansand og smadret sju spilleautomater natt til i dag. Tyvene kan ifølge nettutgaven til Fædrelandsvennen ha fått med seg opp til 70 000 kroner, og gjort hærverk for mer enn det dobbelte.

Videoopptak fra et overvåkningskamera i lokalet viser blant annet en maskert mann som drar fram én av automatene før han hamrer løs på den med ei slegge. Etter noen få sekunder får han tilgang til boksen som kan inneholde mange tusen kroner.

Politiet har sikret seg videobeviset, men det kornete opptaket er til liten hjelp i etterforskningen.

- Det er såpass dårlig kvalitet på videoen at vi ikke har mulighet til å gjenkjenne noen. Vi har bare disse skikkelsene å gå på, opplyser politiførstebetjent Einar Skarpeid ved Randesund politistasjon til Dagbladet.no.

Ifølge ham er det heller ingen tekniske spor å gå videre med.

- Bowlinghallen har vært plaget med innbrudd i automater tidligere, men det skjedde for en tid tilbake, sier Skarpeid.

Politiet betegner brekket som effektivt. Tyvene skal ha stukket av i en Mazda og kjørt østover.

- Det er helt utrolig at de har klart dette på tre minutter, sier Rune Isefjær ved bowlingsenteret til Fædrelandsvennen.

<B>EFFEKTIVE:</B> Rundt tre minutter tok det tyvene å tømme sju spilleautomater for mange titalls tusen kroner.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling