Her slår UP til mot trafikksinkene i sommer

De lager kø på veiene i Sommer-Norge.

SINKER: UP-patruljene holder et ekstra godt øye med trafikksinkene i sommer. Her er politibetjent Jørn Helle i aksjon ved Rekve i Hordaland i går kveld. Foto: Tor Erik H. Mathiesen
SINKER: UP-patruljene holder et ekstra godt øye med trafikksinkene i sommer. Her er politibetjent Jørn Helle i aksjon ved Rekve i Hordaland i går kveld. Foto: Tor Erik H. Mathiesen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

REKVE/OSLO (Dagbladet): Det er søndag kveld på E39 ved Rekve mellom Bulken og Voss, og Dagbladet er med en UP-patrulje. Dette er en typisk strekning hvor trafikksinker blir stoppet.

- Trafikksinkene er ikke bare bobilturister fra utlandet, det er også nordmenn som kjører sakte, og det er ikke bare bobiler som lager køene heller. Jeg tror dette er et større problem på Vestlandet enn på Østlandet, sier distriktssjef i Haugaland og Sunnhordland Hordaland og Sogn og Fjordane politidistrikter, Leon Nordanger.

En ble stoppet Sommertid er køtid, og det er flest turister med bobiler og campingvogner som er ansvarlige for kødannelsene, ifølge landets UP-distrikter. I sommer er sneglekjørerne en av farene i trafikken som UP holder et ekstra øye med.

I går ettermiddag var det fin flyt i trafikken og få kødannelser ved Rekve. Bare en personbil ble stoppet for å kjøre for sakte i løpet av kvelden. Det viste seg å være en øvelseskjører, og da fører og passasjer byttet plass fikk de kjøre videre. Mens patruljen var opptatt med å skrive ut fartsbot passerte et vogntog i sakte fart. Det ble ikke stoppet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer