- Her slipper drapsmennene unna

Pakistanske myndigheter mener disse videobildene viser dem som sto bak angrepet mot Sri Lankas cricketlandslag.

FANGET PÅ FILM: Disse bildene fra overvåkningskameraer skal angivelig vise de som stod bak terrorangrepet mot Sri Lankas cricketlandslag.  Foto: AFP PHOTO/DUNYA NEWS/SCANPIX
FANGET PÅ FILM: Disse bildene fra overvåkningskameraer skal angivelig vise de som stod bak terrorangrepet mot Sri Lankas cricketlandslag. Foto: AFP PHOTO/DUNYA NEWS/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Pakistansk fjernsyn har offentliggjort bilder fra overvåknings-kameraer som angivelig viser de, som sto bak det dødelige angrepet mot Sri Lankas cricketlag.

Sju spillere og en assistenttrener på cricketlaget ble skadd, mens seks politimenn og en bussjåfør ble drept, da 14 væpnede, maskerte menn slo til mot bussen de satt i en rundkjøring i hjertet av Lahore.

Angrepet har ikke bare opprørt en hel cricketverden, men også gitt USA og president Barack Obama en ubehagelig påminnelse om den urolige sikkerhetssituasjonen i Pakistan.

Viser væpnede mennDe kornede videobildene som ble vist på den pakistanske fjernsynskanalen GEO, viser en mann som kjører en motorsykkel i en sidegate. Etter hvert kommer to menn gående mot ham og setter seg på motorsykkelen før den kjører avgårde, skriver BBC.

Deretter hopper videoen fram til et klipp av tre menn, minst to av dem ser ut til å være bevæpnet, som går ned den samme sidegata. En av dem går inn i en bygning.

Fremdeles er identiteten til de væpnede, maskerte mennene som stod bak angrepet og deretter klarte å flykte unna ukjent. Ingen terrororganisasjon eller gruppe har påtatt seg ansvaret for skuddene som ble avfyrt mot bussen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer