Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her sniker overgriperen seg inn til den åtte år gamle jenta

Ble fanget på overvåkningskamera.

INNBRUDD: Politiet i Australia har nå offentliggjort disse bildene, etter at en mann snek seg inn soveromsvinduet til en åtte år gammel jente. Video: Video: New South Wales police, Australia Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den australske familien i Sydney ante fred og ingen fare natt til mandag da en mann plutselig snek seg inn i huset deres. Det skriver Sydney Morning Herald.

Han tok seg inn gjennom vinduet på barneværelset der familiens åtte år gamle datter lå og sov. Han skal så ha forgrepet seg på henne seksuelt, før han klatret ut igjen et par minutter senere og forsvant.

Jenta løp umiddelbart inn til moren og fortalte henne hva som hadde skjedd, og nå viser også videoopptak fra et overvåkningskamera på nabohuset at mannen tok seg inn.

Nå har politiet i New South Wales offentliggjort videoen i håp om å få has på overgriperen. Karen McCarthy i politiet sier at de ser alvorlig på saken, og ber nå offentligheten om hjelp.

- Vi ber om at alle som har sett noe mistenkelig i området de siste to ukene til å melde fra til oss. Selv den minste detalj kan være relevant.

Politiet ser nå gjennom andre videoopptak i området for å forsøke å tegne seg et bilde av hvor det ble av mannen etter at han forlot familiens hus.

Mannen blir av politiet beskrevet som mellom 170 og 180 centimeter høy og har britisk eller australsk aksent. Han hadde på seg en hettegenser og vide bukser.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media