Her sprer panikken seg da måkeflokk med diaré går amok

Ikke prøv dette hjemme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En av videoene som sprer seg som ild i tørt gress på nettet for tida er både hysterisk morsom, men likevel ubehagelig nærme grensa til dyreplageri.

Videoen, som vi får opplyst at stammer fra en guttetur til stranda tidlig på 2000-tallet, tjener samtidig som en påminnelse om at man kanskje ikke bør dele rampestrekene sine med Gud og Hvermann.

Guttene risikerer nemlig nå etterforskning, flere nettbrukere har nemlig anmeldt gjengen for dyremishandling.

Måkedritt-kaos Rampestreken gjør nemlig livet surt for både fugl og menneske. Guttene dynket potetgull i avføringsmiddel og kastet så godsakene ut til måkene på stranda.

I løpet av kort tid brøt helvete løs for strandgjestene. En hel flokk måker hadde fått i seg avføringsmiddelet og dermed startet skiteshowet.

Som du kan se i videoen, brøt panikken ut da måke etter måke kvittet seg med store doser avføring.

- Ikke gjør dette hjemme Misbruk eller overdose av avføringsmiddel kan imidlertid føre til alvorlige komplikasjoner for mennesker, og muligens også for fugler som de uheldige måkene på stranda.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer