Her står de avgjørende slagene om velgerne

Sjekk fylkene der Frp og Ap mener de kan vinne eller tape valget. Hva politikerne heter finner du i kartet og i kandidatlistene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): I formiddag var Stoltenberg og Jensen samlet til statsministerduell i folketeaterbygningen på Youngstorget i Oslo. I salen satt partimedlemmer. pressen og ikke minst sentrale rådgivere og partisekretærene.

Blant mange var tankene tidvis et annet sted enn på debatten som raste på podiet, for det er ute i fylkene slaget nå står om de avgjørende mandatene.

- Vi forsvarer eller kan erobre sistemandatet i Møre og Romsdal, Troms, Vestfold og Vest-Agder, sier generalsekretær i Frp Geir Mo, til Dagbladet.

Få endringer i sistemandatene kan avgjøre valget.På kartet over kan du trykke på kakene for å se hvilke kandidater som stiller fra hvilke fylker. Du kan også zoome inn og ut på kartet for å finne enkelte kommuner.

Opp til de lokaleHan ramser opp steder der partiet tapte eller vant sistemandatet i fylket med bare få hundre stemmer i 2005.

Samtlige partiledere og sentrale folk har hele valgkampen reist til spesielle fylker for å støtte kandidater som ligger på vippen til å få eller miste et mandat. Nå er det slutt på det, bare de lokale kan hanke inn seieren, sier Mo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer