Her står Dubai-skyskraperen i brann

Brann brøt ut under byggearbeid like ved byens største kjøpesenter. 

RØYKT: Store deler av Dubai sentrum ble røyklagt da det søndag morgen brøt ut brann under byggearbeid like ved byens største kjøpesenter. Video: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidlig morgen kunne innbyggere i Dubai se at himmelen ble fylt med tykk røyk, etter at en brann startet i de nedre etasjene på The Address Residences Fountain Views. En boligblokk som etter planen skal ferdigstilles april 2018.

- Sivilforsvaret fikk meldinger klokka 05.30 om at det kom store mengder røyk fra et av tårnene like ved Dubai Mall. Da de kom til stedet, oppdaget de at brannen hadde startet i sjuende etasje i en bygning under konstruksjon. Dette bygget er er 72 etasjer høyt, sa direktør for Sivilforsvaret i Dubai, generalmajor Rashid Thani Al-Matroushi, til nyhetsbyrået AP.

Området er like ved Dubais største kjøpesenter, Dubai Mall, og den 63-etasjers høye bygningen The Address Downtown Dubai, som også fikk store skader under en brann på nyttårsaften i 2015.

Det har ikke vært meldt om noen omkomne, og brannmannskapet skal nå ha kontroll på brannen.

Flere små smell kunne høres fra innsiden av bygningen, trolig på grunn av eksploderende propan, eller annet brennbart utstyr brukt av byggearbeiderne.

Ifølge nyhetsbyrået skal det også ha vært ambulanser på stedet, men det var ingen tegn til at noen av arbeiderne fikk behandling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer