Her starter fly-fylla

GARDERMOEN (Dagbladet): Flyplassen er skinnende blank og ny, men passasjerene er like tørste som før. - Det er verst når det er lange forsinkelser. Da får jeg mye kjeft, sier bartender Hroar Alkvist på Gardermoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer