Du leser nå Dagbladet Pluss

Her starter Oslos parkeringsjungel

Fire dagpriser og tre for natta på noen hundre kvadratmeter.

 - EN JUNGEL:  - Sju år får være nok, sier direktør Anne Haabeth Rygg i Forbrukerrådet og viser til resultatløse utredninger om felles regler for parkeringsbransjen. FOTO: TORBJØRN BERG
- EN JUNGEL: - Sju år får være nok, sier direktør Anne Haabeth Rygg i Forbrukerrådet og viser til resultatløse utredninger om felles regler for parkeringsbransjen. FOTO: TORBJØRN BERGVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det er en jungel, sukker direktør for samferdselssaker i Forbrukerrådet, Anne Haabeth Rygg, der hun står ved siden av en parkeringsautomat rett bak Akershus Festning.[video, right]

Og da sikter hun ikke til de grønne buskvekstene som er i ferd med å vokse ut av bedene en subtropisk seinsommer etter Oslo-standard.

Parkeringplassen mellom Fiskehallen, Vippetangen og Danmark-ferjene er ikke mye større enn en gammeldags eplehage, men er likevel den parkeringsflekken i hovedstaden som Forbrukerrådet får flest henvendelser om fra forvirrede bilister.

For parkeringsautomatene står nesten like tett som gamle epletrær. Hvem hører til hvilken plass - og hvilke priser er det som gjelder?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.