Her startet romansen

MADRID (Dagbladet): Eva Sannum (26) og prins Felipe (33) har vært kjærester i fire år. Dagbladet kan i dag røpe at kjærligheten mellom de to skjøt fart på denne restauranten i Madrid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kelner Alberto Quilez var på jobb i restaurant El Cuchi ved Plaza Mayor den aktuelle kvelden for fire år siden. Til Dagbladet forteller han: - Jeg trodde først at det ikke var noe forhold mellom de to. Prinsen hadde jo også tidligere vært her med venner. Nå skjønner jeg at det var kjærlighet. Allerede den kvelden så jeg at det var god kontakt mellom dem, sier kelneren. Den blonde jenta fra Norge hadde reist til Spania for å prøve lykken som modell - sammen med kronprins Haakons daværende kjæreste, Cathrine Knudsen. Gjennom Cathrine, som fortsatt er Evas gode venninne, ble Eva introdusert for den spanske prinsen.

Ble oppdaget

En sein sommerkveld er prins Felipe og Eva ute og spiser på El Cuchi, som er en meksikansk restaurant. De to setter seg diskré ved vinduet i andre etasje av restauranten.

På den andre sida av gata holder noen bygningsarbeidere på med å restaurere et hus. Fra stillaset ser de den kongelige romansen som er i ferd med å utvikle seg ved vindusbordet i restauranten. Arbeiderne ringer pressen, og en av fotografene lykkes i å ta et bilde av prinsen og hans norske venninne. Uka etter pryder bildet førstesida på magasinet Diez Minutos. Kelner Alberto Quilez fikk mye å gjøre de neste ukene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer