Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her stikker de av med gull for ti millioner kroner

Politet offentliggjør bilder av det frekke gullkuppet på Gardermoen.

FREKT KUPP:Dette bildet viser det politiet mener er noen av gjerningspersonene på vei ut av hotellet med de stjålne gullvarene. Tre menn og en kvinne med søramerikansk opprinnelse.
Foto: Politiet / NTB scanpix
FREKT KUPP:Dette bildet viser det politiet mener er noen av gjerningspersonene på vei ut av hotellet med de stjålne gullvarene. Tre menn og en kvinne med søramerikansk opprinnelse. Foto: Politiet / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har fortsatt ikke identifisert personene de mener står bak tyveriet av gull verdt 10 millioner kroner fra et hotellrom på Gardermoen.

Lørdag kveld gikk politiet ut med bilder av fire personer de mener er involvert i tyveriet.

De mener tre menn og en kvinne av søramerikansk opprinnelse var involvert, men utelukker ikke at flere personer kan ha vært med på gjennomføring eller planlegging av tyveriet. Romerike politidistrikt opplyser lørdag kveld at de fortsatt jobber med å identifisere tyvene.

 - Vi mener de kan ha operert under falsk identitet, noe som gjør arbeidet med å identifisere dem krevende. Ingen er pågrepet i saken så langt, opplyser operasjonsleder Svein-Erik Sve Bjørndal.

Politiet oppfordrer alle som kan ha sett noe interessant for saken, om å kontakte dem.

Det var fredag kveld at en gullhandler ble frastjålet gull verdt rundt 10 millioner kroner fra et hotell, der han var i forbindelse med en gullmesse. Politiet mener tyvene hadde gått rundt og orientert seg på hotellet før de gikk inn på rommet og forsynte seg av gullet.

(NTB)

SPASERTE UT: Tyvene hadde ingen problemer med å ta seg bort med de enorme verdiene.
SPASERTE UT: Tyvene hadde ingen problemer med å ta seg bort med de enorme verdiene. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media