Filmet frekt tyveri:

Her stikker de av med vannscooteren

Ifølge eieren puster politiet tyvene i nakken.

IKKE FUNNET: En frekk tyv stakk av med vannscooteren til Henrik Hagen, noe naboen fanget på film. Reporter: Jeanette N. Vik. Video: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Akkurat da det skjedde, rakk jeg ikke å tenke så mye. Det var først et par timer i etterkant at det sank litt inn hva som hadde skjedd.

Det sier Henrik Hagen (35) fra Stjørdal til Dagbladet, etter at han tidlig fredag morgen ble utsatt for et frekt tyveri rett utenfor huset sitt.

- Klokka var 05.19 da naboen ringte på døra og vekket meg. Vannscooteren din er stjålet, sa naboen.

Naboen hadde også klart å filme en bil som kjørte av gårde med vannscooteren på hengeren til Hagen.

Det var Trønder-Avisa som først omtalte tyveriet.

Kjørte etter

- Jeg løp ut og satte meg i bilen for å kjøre etter tyven. Dessverre er det mange muligheter for hvilken vei vedkommende kan ha kjørt, så det tok ikke lang tid før jeg måtte avbryte letinga, sier Hagen.

Han er derimot svært takknemlig for videobeviset. Selv om registreringsnummeret ikke er synlig, hadde en bekjent av Hagen tilfeldigvis kjent igjen bilen da han fikk se videoen som 35-åringen hadde delt på Facebook.

- Det jeg kan si akkurat nå er at politiet puster dem i nakken. Det virker som at man har klart å snevre inn hvilket område bilen befinner seg i, hevder Hagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer