Her stikker han av med Rolex-klokka

Denne videoen viser hvorfor du bør være oppmerksom i sikkerhetssjekken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sikkerhetssjekken på flyplassene må være en drøm for de klåfingrede. Kaos, masse mennesker og like mange verdisaker gjør at du bør passe godt på tingene dine her.

Videoen over er sendt ut av sheriffkontoret i Broward County, Florida. Den viser hvordan en passasjer ser sitt snitt til å skaffe seg en ny Rolex-klokke etter å ha hentet med seg sine ting.

Passasjeren plukket med seg sine egne ting på vanlig vis, før han plutselig fikk øye på Rolex-klokka som lå der ubeskyttet. Etter å ha sett seg omkring kunne mannen konstatere at han var alene ved klokka.

Uten å nøle plukket han med seg den svindyre klokka, og forsvant.

Kvinnen som hadde glemt klokka, Gloria de Regalado, tok kontakt med de ansatte i sikkerhetssjekken da hun merket at hun ikke lenger hadde klokka på armen. Den hadde hun glemt i sikkerhetssjekken, og de fant fort fram til overvåkningsbildene av mannen. Klokka skal ha hatt en verdi på nesten 40.000 kroner.

Men hvilket fly han hadde satt deg på, var det ikke godt å si. Politiet klarte ikke å finne ham på flyplassen, og etter å ha undersøkt noen fly måtte man konstatere at mannen hadde kommet seg unna.

Selve tyveriet er imidlertid fanget på film for evig og alltid.