Her stikker han kameraet opp under skjørtet til en uvitende jente

Snikfotografen ble tatt på fersk gjerning, men kom seg unna. Dette er feriealbumet du ikke vil havne i.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Thailand har seilet opp som et av favoritt-reisemålene for vinterleie nordmenn, og Pattaya er ett av stedene vi flokker til. Men videoen du ser over viser hvorfor du bør passe litt på hva som skjer bak ryggen din når du er ute på reise.

Mens Sørøst-Asia og Thailand har vært beryktet for sin lett synlige sexindustri, er det ikke bare på snuskete stolpebarer en må se opp og passe på. Som videoen viser venter faren på det nærmeste supermarkedet.

Mannen i videoen ser iallfall ikke ut til å ha noen hemninger. Hans snikfotografering ble avslørt i helga.

Tålmodig Han ble fanget av overvåkningskameraene til supermarkedet. De avslører hvordan han tålmodig beveger seg rundt i butikken og venter på at den skal bli nesten tom.

Så stiller han seg i kø bak en ung jente som er i ferd med å betale for sine varer. Etter å ha forsikret seg om at det bare er de to i nærheten går mannen til verks.

Stille og rolig bøyer han seg fram før han til slutt stikker et kamera opp under skjørtet til jenta og knipser bildet sitt. Men fanden vil ha mer, og mannen er ikke fornøyd med ett bilde.

På neste forsøk går det imidlertid galt for snikfotografen. Kvinnen blir oppmerksom på hva som skjer bak henne - for ikke å si under henne - og snur seg rasende mot mannen.

Fikk det så vidt med seg Han blir til slutt kjeppjaget ut av supermarkedet, men ser ut til å komme seg unna med bildene.

Hendelsen skjedde på en 7/11 i Pattaya.

Kvinnen, Thitima Yantasri, studerer ved et universitet i nærheten og forteller at hun så vidt fikk med seg fotograferingen.

Hun ba om å få se på mannens telefon, men da flyktet han supermarkedet. Saken er under etterforskning, melder Pattaya Daily News.

Nordmenn trenger hjelp Stadig flere nordmenn reiser til Thailand og Pattaya, noe som også er tydelig om man ser på Sjømannskirka statistikk om nødmeldinger fra nordmenn på tur.

I fjor bisto kirka nordmenn i 1976 sosialsaker, melder NRK. Og Pattaya er den byen flest trenger hjelp i. Rundt halvparten av alle henvendelsene til Sjømannskirka kom nemlig i denne byen.

- I Pattaya hadde vi 769 sosialsaker i 2010, i 2011 kom vi opp i hele 945. Vi har sett en kollosal økning på sosialsaker de siste åra, sier informasjonssjef Linn Mevold Skogheim i Sjømannskirka til NRK.