Her stjeler eks-modellen showet under president-debatten

Real playboy-tabbe under tv-debatt.

 DRISTIG:  Slik entret assistenten Julia Orayen tv-debatten da hun overlevere talerekkefølgen til presidentkandidatene under tv-debatten. Nå har valgkomiteen lagt seg flat på grunn av episoden. Foto: REUTERS/Instituto Federal Electoral
DRISTIG: Slik entret assistenten Julia Orayen tv-debatten da hun overlevere talerekkefølgen til presidentkandidatene under tv-debatten. Nå har valgkomiteen lagt seg flat på grunn av episoden. Foto: REUTERS/Instituto Federal ElectoralVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den omdiskuterte episoden oppstod da de fire presidentkandidatene i Mexico skulle få utdelt et kort med talerekkefølgen.

Assistenten Julia Orayen som delte ut kortene hadde for anledningen valgt en svært utfordrende kjole, som overlot lite til fantasien.

Selv om den tidligere playboy-modellen bare var på lufta i 24 sekunder, har valgkomiteen gått ut og beklaget den lettkledde tabben, som kan ha stjålet noe av oppmerksomheten til seerne:

- Vi vil unnskylde overfor landets borgere og presidentkandidatene. Assistentens antrekk var et uhell, heter det i en uttalelse, skriver BBC.

En av de kvinnelige presidentkandidatene legger også lite imellom når hun omtaler episoden.

- Hun bidro ikke til seriøsitet i debatten, sier Josefina Vazques Mota.

Tv-produsenten forklarer tabben med å legge skylden på assistenten selv.

- Vi valgte henne til jobben fordi vi søkte en tiltalende og ung kandidat. Men hun valgte kjolen selv, og vi fikk det ikke med oss i kampens hete, sier Jesus Tapia.

Valget i Mexico avholdes 1. juli.