Her sto et sommerhus

Dansk fisketrailer på glattisen lagde pinneved av gammel landhandel ved Åndalsnes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Naboen så fra kjøkkenbordet at den store semitraileren begynte å skli i den slake utoverbakken. Så hørte hun et brak. Utenfor fant hun naboens sommerhus som en haug med pinneved - bokstavelig talt.

- Det var et helt uvirkelig syn. Før var det en landhandel, og nå var det et sommerhus. Det er vel like greit at den gamle damen som eier huset ikke var på besøk i dag, sier naboen Rosalie Holstad til Dagbladet.no.

Huset - eller vedhaugen - ble skjøvet av grunnmuren, og den danske traileren stoppet mot veggen til det andre huset på eiendommen. Også det blir bare brukt som fritidsbolig, men ser forholdsvis helt ut.

Den dramatiske utforkjøringen skjedde på riksvei 64 ved Torvik i Møre og Romsdal, halvannen mil fra Åndalsnes, ved 10.50-tiden i dag.

Den danske sjåføren klagde over smerter i ryggen, og ble kjørt med ambulanse til legevakt i Åndalsnes, Han var tilbake på åstedet et par timer etterpå da bergingsmannskap skulle på den store kjøredoningen hans på veien igjen.

Dansken kjørte en trekkvogn med en lang, treakslet henger merket "Fiskelogistik". Ifølge forklaringen var han på vei fra Molde til Oslo, for anledningen uten last.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer