BOM STOPP: Det ene forhjulet datt av og motoren streiket. Da var det stopp i Hagegate/Tøyengata på den to og en halv time lange ferden med ruset sjåfør bak rattet, ifølge publikumsmeldinger til politiet. FOTO: DANIEL LAABAK/TIPSER.NO.
BOM STOPP: Det ene forhjulet datt av og motoren streiket. Da var det stopp i Hagegate/Tøyengata på den to og en halv time lange ferden med ruset sjåfør bak rattet, ifølge publikumsmeldinger til politiet. FOTO: DANIEL LAABAK/TIPSER.NO.Vis mer

Her stopper rusferden etter to og en halv time

Gjennom boliggater i Oslo. 08.30: start Lindeberg. 10.55: stopp Tøyen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 08.30 fikk Oslo-politiet melding fra en beboer på Lindeberg som hadde observert en tyfelig ruset person som satte seg bak rattet i et garasjeranlegg i Jerikoveien og kjørte av gårde i en sort VW Golf.

To og en halv time seinere - klokka 10.55 - stoppet den ettersøkte bilen i krysset Tøyengata/Hagegata, bokstavelig talt. Et ødelagt hjul og motorhavari gjorde at politiet kunne pågripe en mann og en kvinne i bilen på udramatisk måte.

- Vi har registrert og fått meldinger om vinglete kjøring i boligstrøk rundt Sinsen og Carl Berner. Men siden farten til den ettersøkte bilen ikke var ekstremt over fartsgrensen, valgte våre patruljer å følge ferden litt på avstand framfor å ligge på hjul med blålys og dermed fare for å provosere til stor fart, sier operasjonsleder Martin Todnem i Oslo politidistrikt tuil Dagbladet.

Stoppet ikke i Ulvenveien Etter at bilen forsvant fra Jerikoveien, kom neste publikumsmelding om vinglete kjøring i Ulvenveien to timer seinere - ved 10.30-tiden.

- Der hadde vi en patrulje som ga stoppsignal til bilen, men den stoppet ikke. Derfra og til Tøyen fulgte vi bilen. Ingen er skadd, sier operasjonsleder Todnem.

Det var mannen som satt bak rattet da bilen kollapset.

- Eierforholdene til bilen er uklare, opplyser politiet.