Her stormer de kidnapperens hotellrom

En åtte år gammel jente ble revet bort fra mora på åpen gate. Åtte timer seinere stormet politiet kidnapperens hotellrom.

KIDNAPPET: Michael Webb (51) kidnappet en åtte år gamle jente midt på gata mens hun gikk sammen med moren. I videoen stormer politiet Webbs hotellrom for å redde jenta. Video: Fort Worth Policedepartment. Klipp: Endre Vellene / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til 19. mai i år, tok politiet i Texas seg inn på et hotellrom for å redde en 8 år gammel jente.

Noen timer tidligere hadde jenta gått på gata med sin mor i Fort Worth, da hun ble dratt med inn i en bil av en fremmed mann.

Mora kjempet for å få dattera ut av bilen, men mannen dyttet henne unna, før han kjørte avgårde. Åtte timer seinere skulle hun få se dattera igjen, på det lokale barnesykehuset, skriver lokalavisa Fort Worth Star-Telegram.

Slipper video

Nå har politiet sluppet videoopptak fra redningsaksjonen, der flere politibetjenter stormer inn døra på hotellrommet der Webb holdt jenta fanget.

Videoen offentliggjøres i forbindelse med dommen mot kidnapper Michael Webb (51), som falt torsdag forrige uke.

Etter bare ti minutters betenkningstid fra dommerne, ble han funnet skyldig etter rettssaken i september. Nå er han dømt til livstid i fengsel, skriver statsadvokaten i en pressemelding.

Politiet hadde vært innom hotellrommet tidligere samme kveld etter en bekymringsmelding fra en resepsjonist, men dro da de ikke fant noen.

Da de kom tilbake på nattestid ble mannen dratt ut naken av hotellrommet. Jenta ble funnet i en skittentøyskurv.

- Jeg sa til henne at jeg skulle skade foreldrene hennes hvis hun sa noe. Hvis jeg havnet i fengsel, skulle jeg få vennene mine til å gjøre det, innrømmet 51-åringen i et tre timer langt avhør med FBI, ifølge Fort Worth Star-Telegram.

Han hevdet i samme avhør at en mann med navn Nick hadde lovet ham tusen dollar for å kidnappe ei jente, men gikk seinere tilbake på dette.

«Det kommer til å gå bra»

Politiet bestemte seg for å entre rommet på nytt etter å ha lokalisert Webbs bil på utsida av hotellet.

Bilsetet var innsmurt med blod, og politiet fryktet at hun var skadd, eller i verste fall død, fortalte spesialagent John Kochan i retten.

Stemmen hans sprakk da han beskrev øyeblikket da de fant 8-åringen på rom 333.

- Alt jeg sa var det «kommer til å gå bra».

Det er uklart hvordan det går med 8-åringen i dag, og hva som skjedde henne i løpet av kvelds- og nattestimene under kidnappingen.

Ifølge CBS mener politiet at hun skal ha blitt voldtatt i løpet av de åtte timene hun ble holdt fanget.

Selv om Webb har fått den strengeste mulige straffen for kidnappingen, har påtalemyndigheten indikert at de ikke kommer til å legge overgrepssiktelsen til side, skriver kanalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer