Her svømmer dyrepasseren med «testikkelknusende» piraja-fisk

Smurte seg inn med griseblod for å tiltrekke seg oppmerksomhet, og beviste at han har baller. Men beholdt han dem?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har vært pirajafrykt i Danmark denne uka, etter at en 21,5 cm lang testikkelspisende pirajafisk ble fanget i Øresund. Det er første gang fisken er fanget i Europa, og historiene er mange om at fisken tar feil av nøtter - som den spiser i sitt naturlige habitat - og testikler.

Dermed har danske menn blitt oppfordret til å gjøre sine morgenbad iført badebukse, av frykt for at en pacu skal ta et jafs av manndommen.

Fisken kan bli opp mot 90 centimeter lang og veie 25 kilo, og har fått kallenavnet «balleknuser».

- Mediehets De danske tabloidene har naturligvis dekket pirajafaren bredt, noe som til slutt fikk dyrepasser Kristian Sørensen til å ta affære. I et innlegg på Randers Regnskovs Facebook-side skrev han følgende:

- De vakre pacuer er nettopp blitt utsatt for en sann mediehets i flere riksdekkende medier. I flere aviser framstilles disse fredelige fiskene som fryktinngytende, testikkelknusende monstre, etter at det ble funnet et lite individ i en åleruse i Øresund, skrev Sørensen på Facebook.

Uten at han kunne avvise fullstendig at noen stakkarer har fått testiklene sine spist opp av fiskene.

- Jeg kan selvfølgelig ikke kategorisk avvise at det er noe i historiene som florere om at pacuer har spist testikler, men det er viktig for meg å poengtere at pacuene primært er vegeterianere.

Grisehjerter Angrepet på de danske mediene ble naturligvis fulgt opp av en lovnad fra Kristian om at han skulle bade med de testikkelspisende monstrene. Og ikke nok med det: Han skulle gjøre det med badebuksa full av blodige grisehjerter, for å få pacuenes oppmerksomhet.

I går gjennomførte Kristian stuntet, forøvrig uten å informere kjæresten som er på ferie i USA. Til alt hell kunne Kristian kaste et blikk ned og bekrefte at alt var på stell der nede.