BARN INVOLVERT: - Når du hører at det er barn involvert, skal jeg fortelle deg at alle som kommer til det ulykkesstedet får den klumpen i magen, sier politimannen på bildet, Nick Struck. Foto: Jessica Matrious
BARN INVOLVERT: - Når du hører at det er barn involvert, skal jeg fortelle deg at alle som kommer til det ulykkesstedet får den klumpen i magen, sier politimannen på bildet, Nick Struck. Foto: Jessica MatriousVis mer

Her synger politimannen for småjenta, foran bilen hvor faren hennes døde

Sang «Twinkle Twinkle Little Star» (Blinke, blinke, lille stjerne).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bildet av politimann Nick Struck som trøster ei to år gammel jente etter ei trafikkulykke i Brighton, Colorado, har spredd seg på nettet og rørt tusener av mennesker.

Nå forteller han hvordan han selv opplevde tragedien sist torsdag, hvor faren til jenta mistet livet.

- Jeg har en to år gammel datter og hun er mitt første barn. Så selvsagt er din første tanke at det kunne vært din egen lille datter, sier han til TV-kanalen 9News.

Brukte ikke sikkerhetsbelte
Jessica Matrious, som tok bildet, forteller 9News at hun så bilen, en SUV, ta en ekstrem høyresving og miste kontrollen. Deretter rullet den nedover skråninga.

Hun ringte etter hjelp, og da redningsmannskapene kom tok hun bilder.

Ulykken kostet livet for småjentas far, som i likhet med fire barn og en kvinne ikke skal ha brukt sikkerhetsbelte. Matrious mener dette var det som kostet faren til småjenta livet.

Roses av arbeidsgiveren Nick Struck fikk oppgaven med å trøste den lille jenta mens kollegene prøvde å redde de andre i bilen. Han forteller 9News at han sang godnattsangen «Twinkle Twinkle Little Star» (Blinke, blinke, lille stjerne), som han også pleier å synge for sin egen småjente.

- Når du hører at det er barn involvert, skal jeg fortelle deg at alle som kommer til det ulykkesstedet får den klumpen i magen, sier han til 9News.

- Vår rolle er å holde dem trygge, det jeg ville at den faren skulle ha gjort hvis det var min jente, sier Struck.

På Facebook roses han av sin egen arbeidsgiver, Politiet i Brighton, for innsatsen med å trøste to-åringen.

- Vi er ekstremt stolte av mennene og kvinnene ved vår avdeling! God jobb, betjent Struck!, skriver politiet, som også takker 9News for å dekke hendelsen.