Her tar han bilde av sin egen drapsmann

Sekunder etter skyter biltyven familiefaren Reynaldo som hevn.

TOK BILDE AV GJERNINGSMANNEN: Rett før skuddet ble avfyrt to Reynaldo Dagsa dette bildet. FOTO: PRIIVAT/POLITIET
TOK BILDE AV GJERNINGSMANNEN: Rett før skuddet ble avfyrt to Reynaldo Dagsa dette bildet. FOTO: PRIIVAT/POLITIET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nyttårsaften endte tragisk for filippinske Reynaldo Dagsa og familien på bildet, da Dagsa ble skutt og drept av en biltyv han selv hadde sendt i fengsel.

Mannen var ute fra fengselet på kausjon.

Dagsa var folkevalgt i byen Coloocan, like øst for hovedstaden Manila på Filippinene. I tillegg jobbet hans om fotograf ved bryllup og var en del av en frivillig gruppe som hjelper politiet i byen med å arrestere kriminelle.

På bildet ser man den antatte morderen sikte seg inn på Dagsa med pistolen hevet. Bak til høyre står en mann som ifølge politiet fungerte som vakt og holdt utkikk.

Hørte ikke Bilen den smilende familien lener seg mot tilhørte Dagsa og stod parkert i en sidegate utenfor hjemmet. Skuddene falt sekunder seinere.

Ifølge nyhetsbyrået AP har familien forklart til politiet at de ikke hørte at skuddene ble avført, på grunn av alt fyrverkeriet.

Da de så Reynaldo Dagsa sige sammen foran dem forstod de likevel raskt at han var skutt og fikk kjørt ham til sykehuset. Han ble senere erklært død.

Arrestert Familien overleverte kameraet med bildene til politiet. Kort tid senere ble fotografiet trykket på forsiden av papirutgaven til The Phililppine Inquirer og mennene identifisert som to kjente biltyver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer