Her tar helikopterranerne seg inn i hvelvet

Unike bilder viser hvordan de utspekulerte ranerne tømmer pengesentralen.

GNISTREGN: Politiet mistenker at eks-jugoslaviske tidligere elitesoldater står bak ranerne. Her er ranerne i aksjon inne i pengesentralen. Foto: Expressen
GNISTREGN: Politiet mistenker at eks-jugoslaviske tidligere elitesoldater står bak ranerne. Her er ranerne i aksjon inne i pengesentralen. Foto: Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Svensk politi pågrep i dag flere personer mistenkt for å ha tatt del i det svært spektakulære ranet mot G4S' pengesentral utenfor Stockholm onsdag.

Arne Andersson ved svenske Kripos ønsker ikke overfor Expressen å si noe om alder eller kjønn på de pågrepne, og han vil heller ikke si hvorvidt personene kjente hverandre fra før eller det nøyaktige antallet.

Politiet vil nå ranske hjemmene til de pågrepne.

Sprengte seg veiDe pågrepne er nå fengslet, mistenkt for grovt ran eller medvirkning til grovt ran. Personene ble pågrepet i Stockholm-området.

Unike bilder viser hvordan ranerne boltrer seg inne i pengesentralen. Du kan se alle bildene hos Expressen.Mens det var flere intetanende ansatte på jobb i lokalene, tok tre bevæpnede og maskerte ranere seg inn i pengesentralen. De slo seg gjennom takvinduet med ei slegge, og klatret ned i sentralen.

Vel inne brukte de sprengstoff for å ta seg inn til målet - de mange hundre millionene kroner som befant seg på sentralen, som tar imot penger fra store deler av næringslivet og minibankene i Stockholm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer