«PRÄLFIE»: Midt under vielsen overrasket prest John Liljeblad med å ta en selfie. Bak er brudgom Jonas Elofsson (25) og brud Elin (24). Foto: Privat.
«PRÄLFIE»: Midt under vielsen overrasket prest John Liljeblad med å ta en selfie. Bak er brudgom Jonas Elofsson (25) og brud Elin (24). Foto: Privat.Vis mer

Her tar presten selfie med brudeparet - midt under vielsen

- God reklame for kirken, mener presten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Presten sa: «Før dere får vielsesattesten, må vi ta et bilde». Alle i kirken jublet, forteller brud Elin Elofsson (24) til Expressen.

Lørdag giftet hun seg med sin samboer Jonas (25) i Förslöv kirke utenfor den svenske kommunen Båstad. Det var bruden selv som foreslo det litt uvanlige innslaget i vielsesseremonien, etter å ha fått ideen fra en slektning.

Heldigvis var ikke prest John Liljeblad vanskelig å be.

- God reklame - Jeg har aldri tatt en selfie, i alle fall ikke med selfiepinne. Men de ville absolutt gjøre det, og da passet det at vi la det inn i vielsen. Det gjorde at alle fikk se hvor lykkelige de var, sier han til avisa.

Presten - som har jobbet i menigheten i 25 år - skryter av mulighetene moderne teknologi gir til å spre glede.

 - Og for kirken er det bare god reklame, sier han om preste-selfien.

Bildet - som av svenske medier omtales som en «prälfie» - gjorde at brudeparets store dag ble enda mer spesiell enn den kunne blitt.

Skryter Det nygifte paret skryter stort av presten.

- Det brøt isen. Før dette, hadde man stått og grått, men da løsnet det, sier bruden til Expressen.

Bildet ble først publisert på Facebook, og har siden blitt plukket opp av flere medier.

- Den ble publisert direkte på Facebook, og spredte seg siden helt vilt. Det er nok mange som hyller presten John, tror bruden.