Her tar telefonen fyr i lomma til finske Henri (17)

Hevder han kjøpte iPhonen tre måneder tidligere. - Jeg så bort og tenkte: Hva faen, sier faren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bare tre måneder etter at finske Henri Helminen (17) kjøpte seg en ny iPhone, tok den plutselig og uventet fyr i bukselomma hans, hevder finnen.

Videoen over stammer fra et overvåkningskamera på jobben hans som fanget hendelsen på film. Den ble først vist av den finske kringkasteren SK, som ifølge Kauppalehti gikk god for at videoen var ekte.

Etter at den er blitt delt og omtalt bredt på nettet er det imidlertid enkelte skeptikere, som blant annet påpeker at dette skjedde i Nokias hjemland, skriver David Edwards i The Raw Story. - Har guttungen begynt å røyke? Helminen selv forsikrer imidlertid overfor både finske medier og Dagbladet i en epost at telefonen rett og slett tok fyr i bukselomma hans.

- Jeg så bort og tenkte: Hva faen. Det var røyk og alt mulig. Jeg lurte først på om guttungen hadde begynt å røyke, og at lighteren hans hadde satt fyr på den i lomma, sier faren Juha Helminen til Kauppalehti.

Henri Helminen understreker at han ikke hadde hatt problemer med telefonen før den tok fyr. Han hadde kjøpt den tre måneder tidligere.

- Jeg skjønte ingenting, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer