Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her tar telefonen fyr i lomma til finske Henri (17)

Hevder han kjøpte iPhonen tre måneder tidligere. - Jeg så bort og tenkte: Hva faen, sier faren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bare tre måneder etter at finske Henri Helminen (17) kjøpte seg en ny iPhone, tok den plutselig og uventet fyr i bukselomma hans, hevder finnen.

Videoen over stammer fra et overvåkningskamera på jobben hans som fanget hendelsen på film. Den ble først vist av den finske kringkasteren SK, som ifølge Kauppalehti gikk god for at videoen var ekte.

Etter at den er blitt delt og omtalt bredt på nettet er det imidlertid enkelte skeptikere, som blant annet påpeker at dette skjedde i Nokias hjemland, skriver David Edwards i The Raw Story.

- Har guttungen begynt å røyke? Helminen selv forsikrer imidlertid overfor både finske medier og Dagbladet i en epost at telefonen rett og slett tok fyr i bukselomma hans.

- Jeg så bort og tenkte: Hva faen. Det var røyk og alt mulig. Jeg lurte først på om guttungen hadde begynt å røyke, og at lighteren hans hadde satt fyr på den i lomma, sier faren Juha Helminen til Kauppalehti.

Henri Helminen understreker at han ikke hadde hatt problemer med telefonen før den tok fyr. Han hadde kjøpt den tre måneder tidligere.

- Jeg skjønte ingenting, sier han.

- Hadde flaks Overfor finske medier røpet han også at han var svært heldig. Akkurat den mandagen dro han tidligere på jobb. Hadde han fortsatt ligget i seng kunne brannhendelsen fått andre konsekvenser.

- Jeg skulle ha vært på jobb ni. Hadde jeg gjort det ville jeg ha vært ved siden av telefonen i senga da den begynte å brenne, sier han.

Apple har opplyst at de ikke ønsker å kommentere denne saken.

Det har versert flere saker om at mobiltelefoner fra så vel Apple som erkerivalen Samsung har tatt fyr uventet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media