Her tar Tom (16) selfie med to av verdens mest innflytelsesrike menn på en benk i Omaha

- Galskap, forteller han til Dagbladet.

TOMMEL OPP. Det var en tydelig stolt Tom White (16) som knipset dette bildet i går. Foto: Tom White / Instagram
TOMMEL OPP. Det var en tydelig stolt Tom White (16) som knipset dette bildet i går. Foto: Tom White / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Bare tar det rolig med kompisene mine» sto det ved siden av selfien 16 år gamle Tom White la ut på bildedelingsstedet Instagram i går kveld.

Det er ikke hvilke som helst kompiser Tom White har skaffet seg. Sittende på benken i bakgrunn er nemlig verdens tredje rikeste mann, Warren Buffett (83) og The Beatles-legenden sir Paul McCartney (72).

Ute på kveldstur Paul McCartney spiller i kveld konsert i Lincoln's Pinnacle Bank Arena. Warren Buffet, med tilnavnet «orakelet fra Omaha», åpenbart et bysbarn fra hovedstaden i delstaten Nebraska med 500 000 innbyggere, hadde tatt seg tid til å møte artisten, og de to nøt en middag på den italienske restauranten Avoli.

Deretter reiste de to ut for å kjøpe is. Da begynte oppstyret.

- Jeg var på besøk hos en kompis, og vi så et bilde på Instagram av ham på ei iskremsjappe som var nær oss. Vi kjørte dit så fort vi kunne og knipset dette bildet! skriver Tom White i en e-post til Dagbladet.

De to hedersmennene sitter lettere henslengt på en benk i Dundee-nabolaget i byen, og det ser ut til at de akkurat rekker å oppfatte at unge White knipser et bilde.

Iskrem Det kokte regelrett over på Instagram fra folk i Ohama som fikk et møte med McCartney og Buffett, og på issjappa eCreamery hadde Paul McCartney to skjeer vaniljeis.

Men uansett hva de andre fikk knipset av bilder, er det foreløpig Whites som har stjålet overskriftene.

- Det har vært galskap! Så mye tilbakemeldinger. Både Twitter, Instagram og Facebooken min har tatt helt av, skriver White.

I lokalavisa Omaha World Herald blir også Paul McCartney betegnet som en gentleman.

- Han fortjener å bli kalt «sir». Han var bare høflig, sier Jeff French til avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer