Her tenker man mest på sex

Grekerne topper lista. Men er Norge blant topp ti?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med statistisk hjelp fra kondomerifirmaet Durex, konkluderer nå det amerikanske magasinet Ask Men med at Hellas er det landet der flest tenker på sex.


Skandinavia svikter
Ut fra statistisk materiale har magasinet kåret de ti mest seksuelt aktive landene i verden. Til tross for at Norge og de andre Skandinaviske landene som regel oppfattes som svært frisinnede, er ingen med på listen.

Hellas troner altså øverst på lista, og blir beskrevet som et land med svært sterke seksuelle tradisjoner.

- Med sitt vennlige klima, strender og hav av øyer, innehar Hellas alle ingrediensene til å bli verdens mest lidenskaplige land, skriver magasinet. 


Tangaens hjemland

På andreplass på lista finner vi Brasil.

- Tatt i betraktning at Brasil er fødelandet til tangatrusa, overrasker det nok ingen at sex er like viktig som å puste i Brasil, skriver magasinet. Og skryten stopper ikke der.

- Med sine fantastiske vakre kvinner og sitt årlige karneval, der alle hemninger ser ut til å forsvinne, beviser landet at de fortjener sin andreplass på lista, konkluderes det med.

Brasil blir tett fulgt av Russland på tredjeplass.

Fjerdeplass tilegnes Kina, som får skryt for å blant annet å produsere 70 prosent av alle verdens sexleketøy.

Oftest i Italia

Foto: HILDE LILLEJORD
Foto: HILDE LILLEJORD Vis mer

Polen har fått en femteplass på lista, mens Italia ligger på plass seks. I følge Ask Men har Italia fått denne plasseringen fordi de italienske mennene er de som har oppgitt i undersøkelsen til Durex at de oftest har sex.

Undersøkelsen viser videre at lidenskap ikke er en vestlig sak.

Malaysia, som primært anses som et muslimsk land, har stukket av med en syvendeplass i kåringen.

Landets helseminister måtte da også i januar forlate sin ministerpost etter at hans hjemmelagde pornofilmer ble lekket til pressen.

LIDENSKAP: Hvilke land er det mest lidenskapelige? I en undersøkelse presentert i det amerikanske magasinet Ask Him, kåres Hellas til verdens mest lidenskapelige land. Foto: HILDE LILLEJORD
LIDENSKAP: Hvilke land er det mest lidenskapelige? I en undersøkelse presentert i det amerikanske magasinet Ask Him, kåres Hellas til verdens mest lidenskapelige land. Foto: HILDE LILLEJORD Vis mer
FRISTELSER:<b/> Hellas topper kåringen som landet der folket tenker mest på sex. Kanskje er det vakre øyer og fristende strender som er med på å øke grekernes temperatur.