Her tilstår Eklund drapet på Engla

Anders Eklund (42) mente Engla (10) var frekk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den 42 år gamle trailersjåføren som drepte ti år gamle Engla Höglund, mente at jenta oppførte seg frekt da han oppsøkte henne.

I det siste avhøret, forklarer han hva som skjedde, skriver Aftonbladet.se.

- Jeg var slem

- Jeg forsøkte å være hyggelig, men hun begynte å bli frekk og obsternasig og sa at det var en snarvei hjem og hadde et arrogant syn på meg, forklarte Eklund i det siste avhøret han hadde med politiet.

Da hadde han stoppet Engla på en leirete vei som var en sidevei til hovedveien gjennom Stjärnsund. Han forklarer videre at han ble sint på den lille jenta.

- Ja, da var jeg slem og så sparket hun meg på beina og jeg sa hva faen gjør du og snu og sykle ned og da sparket hun meg på beinet igjen.

42-åringen mente at Engla burde sagt at hun var på vei hjem da han spurte om hva hun gjorde ute i skogen. Dette holder han fast ved selv om avhørslederne mener at dette hadde han ikke noe med å gjøre.

Tunnelsyn

Eklund forklarer videre at han fikk et slags tunnelsyn som han får når han blir sint.

- Ja, folk har jo ertet meg og sånn, men jeg kjenner jo grensen min, men nå ble det utløst av et spark på beinet. Delvis så var jeg slemmere og det var en liten unge som satte seg opp mot en eldre og det der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer