Her tømmer Cirkus Arnardo dassen ved stranda

- Utrolig dumt og ekkelt, sier Solveig (18). Forbanna Arnardo lover oppvask.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Cirkus Arnardo har lagt ut på sin årlige sommerturné og er for tiden på Vestlandet. Åpningsshowet fikk strålende kritikk, og økt satsing på artister, og ikke dyr, skal ha gått hjem hos publikum.

Men etter at mandagens kveldsforestilling ved Moldes bystrand Retiro var over og teltene pakket sammen, gikk ikke alt etter boka. Før sirkuset forlot området måtte en av sjåførene lette på trykket, og ganske så mye.

Fra sirkusbil til møkkaspreder 

Et av sirkusets lastebiler hadde en trailer med overbygg og flere toaletter bak .

- Bilen tok en svær runde rett ved badestranda. Så gikk en mann ut av førerhuset og skrudde opp en kran, og så fortsatte han videre i en sirkel. Ut av en tank på bilen kom det masse kloakk, forteller Solveig Hjelle (18) oppgitt.

Til slutt skrudde sjåføren igjen krana og kjørte ut på riksveien mot neste forestilling, i Vestnes.

Da Solveig og familien kjørte forbi bystranda Retiro i går kveld stoppet hun for å ta bilder av familiebilen, som skal legges ut for salg. Solveig valgte å sende bildene til Dagbladet.no for å få oppmerksomhet om saken.

Grilling og bading

SKAL IKKE SKJE IGJEN: Slik fordelte lastebilen kloakken i går kveld. Nå lover Arnardo oppvask. FOTO: Solveig Hjelle/Leserbilde
SKAL IKKE SKJE IGJEN: Slik fordelte lastebilen kloakken i går kveld. Nå lover Arnardo oppvask. FOTO: Solveig Hjelle/Leserbilde Vis mer

Området brukes av mange moldensere til grilling, soling og bading om sommeren. Nå frister det ikke like mye.

- Det var møkk. Det dampet av den og luktet kraftig. At Cirkus Arnardo gjør noe sånt er utrolig dumt og ekkelt, vanligvis er det jo ryddig og fint der, det må de ha sett, sier Solveig.

Da Dagbladet.no ringte Cirkus Arnardo i dag kjente de først ikke til episoden, men etter å ha sett bildene reagerer sirkusdirektør Arild Arnardo.

Forbannet sirkussjef
- Vi vil ta kontakt med en kjenning med gravemaskin der oppe for å skifte massen og rydde opp. Om det får konsekvenser for sjåføren vil jeg ikke si enda, men det er godt mulig han har sin siste arbeidsdag i dag, sier Arnardo til Dagbladet.no.

Han understreker at den vanlige sjåføren var bortreist til en konfirmasjon da dumpingen skjedde, og at han vet hvor de lovlige dumpestedene for trailertoalettene befinner seg.

- Jeg er forbanna og skal være forsiktig med hva jeg sier, men vi legger oss altså dønn flate, sier Arild Arnardo.

Har du bilder eller informasjon du vil dele med Dagbladet.no? Send oss en e-post på 2400@dagbladet.no, send SMS/MMS til 2400 eller ring oss på 2400 00 00.

Her tømmer Cirkus Arnardo dassen ved stranda
GLAD I STRANDA: Solveig Hjelle (18) er glad i Moldes strand og liker ikke at det tømmes toaletter der.
FORBANNET DIREKTØR: Arild Arnardo varsler at sjåføren kan ha sin siste arbeidsdag i dag.