Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her tråkker den ansatte i Burger King-salaten

Trodde han skulle komme unna med å legge ut bilde av griseriet sitt på stort nettforum.

AVSLØRTE SEG SELV: Amerikaneren som jobbet på Burger King trodde han ustraffet kunne leke seg litt med folks mat, men tok kraftig feil. Foto: 4chan
AVSLØRTE SEG SELV: Amerikaneren som jobbet på Burger King trodde han ustraffet kunne leke seg litt med folks mat, men tok kraftig feil. Foto: 4chan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Dette er salaten du spiser på Burger King», skrev den anonyme ansatte i hamburgerkjeden over bildet av sine to skokledte føtter som stamper i to trau med salat.

Han la ut fotografiet på det bildebaserte nettforumet 4chan på kvelden 16. juli, og trodde neppe han løp noen risiko ved det.

Men bildet falt slett ikke i god jord hos et knippe andre 4chan-brukere, skriver Huffington Post.

Sporet ham De bestemte seg for å gjøre et forsøk på å spore opp den uhygieniske salattråkkeren. Først hentet de ut all tilgjengelig GPS data i bildet, og fant ut at bildet stammet fra Mayfield Heights i Ohio.

Deretter klarte de å finne adresse og telefonnummer på den aktuelle Burger King-restauranten hvor den angivelige salattråkkingen skal ha funnet sted.

I alt brukte de nettsmarte 4chan-brukerne bare 15 minutter på å avsløre mannen bak griseriet. Og han fikk raskt merke at han, ja, virkelig hadde tråkket i salaten.

Får sparken - Jeg har akkurat snakket med sjefen din og han er forbanna, skrev en 4chan-bruker til den anonyme Burger King-ansatte på nettforumet, ifølge Daily Mail.

- Ikke kødd med folks mat, skrev en annen bruker.

Ifølge Huffington Post kommer salattråkkingen til å koste den ansatte jobben.

Også skiftlederen hans, som var på vakt den aktuelle kvelden, får sparken, melder avisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media