Her treffer en ny storm New York

Fare for nye flommer og ødeleggelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

New York (NTB-Reuters): Et uvanlig tidlig vinteruvær feide natt til torsdag inn over New York og New Jersey mens mange innbyggere fortsatt sliter med å få skikk på ødelagte hus etter superstormen Sandy.

Nye problemer Isete veier, tung og våt snø, vansker i kollektivtrafikken og strømbrudd truet med å skape kaos i torsdagens rushtrafikk og nye problemer for husløse og strømløse innbyggere.

Over 60.000 kunder langs hele kysten fra North Carolina til New York ble rammet av strømbrudd. De kommer i tillegg til de 640.000 kundene som ennå ikke har fått strømmen tilbake etter Sandy.

Kuldegrader Kuldegrader er en ny utfordring for dem som ikke har strøm i husene sine. I New York delte myndighetene ut varmeovner og tepper til folk som fryser i husene sine og åpnet tilfluktsrom for dem som trenger et sted å sove.

Det nye værsystemet kommer fra sør med kraftige vindkast og snø. I New York ventes det 8-15 centimeter våt snø som kan føre til at flere kraftlinjer faller ned.

Fordi det også ventes uvanlig høyt tidevann, er enkelte kystområder i New Jersey og New York evakuert.

(NTB)

VINTERSTORM:  640 000 er fremdeles strømløse etter orkanen Sandy traff New York. Nå har en ny storm etterlatt 60 000 til uten strøm. Foto: NTBSCANPIXEPA/ANDREW KELLY
VINTERSTORM: 640 000 er fremdeles strømløse etter orkanen Sandy traff New York. Nå har en ny storm etterlatt 60 000 til uten strøm. Foto: NTBSCANPIXEPA/ANDREW KELLY Vis mer