Her triller babyen foran toget

Australia har fått nok et «mirakelbarn.»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): En 15 måneder gammel gutt beskrives som «mirakelbabyen» etter en ulykke på Tooronga togstasjon i Malvern i Australia.

Overvåkningskameraene fra stasjonen viser at barnevogna som gutten sitter i ruller bortover perrongen og ned på togskinnene rett foran et tog som kommer inn på stasjonen. Vogna blir truffet av toget. Likevel slipper gutten unna med bare noen mindre sårskader i ansiktet og hodet.

Kate Jessop, som ble kalt til stedet etter ulykken, sier til australske medier at hun ikke kunne tro at babyen kom fra det uten varige men.

- Å bli kalt til en ulykke der en ett år gammel gutt har blitt truffet av et tog er en hver ambulansearbeiders mareritt. Jeg forventet det verste og så for meg bilder av barn under tog. Det er helt utrolig at han ikke er mer skadd ut fra den ulykken han har vært i, sier hun.

Babyen og hans tre år gamle bror ble passet på av bestemoren da ulykken skjedde. Ifølge Jessop var hun for sjokkert til å kunne prate.

- Alt hun kunne huske var at hun så vogna stå på plattformen og da snudde seg så hun vogna på sporet, så hun hadde ble forferdelig skremt, sier Jessop.

Dette er det andre barnet som har blitt truffet av tog og overlevd i Australia på under sju måneder. I oktober ble en seks måneder gammel baby dratt 30 meter med toget, med moren som skrekkslagent vitne.