Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her trimmes verdens tjukkeste mann

Venter på livsviktig operasjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Manuel Uribe ligger i senga i sitt hjem i Mexico mens han trimmes av en italiensk doktor. Uribe er nemlig ute av stand til å bevege seg uten hjelp fra andre, og skal han overleve kroppsvekta på 550 kilo er han avhengig av å få en fedmeoperasjon om kun kort tid.

- Legene venter på at hevelsene i kroppen skal gå ned, sier Uribe til nyhetsbyrået Reuters.

Hevelsene han snakker om er et resultat av at han har ligget i senga si i fem år. For ett år siden så en italiensk lege Uribe på fjernsyn, og bestemte seg for å fly til Monterrey og tilby sin ekspertise.

Ved å sette opp en balansert diett har legen fått Uribes vekt ned 50 kilo allerede, men mexicaneren trenger likevel en fedmeoperasjon som skal tvinge maten gjennom Uribes kropp så raskt at færrest mulig kalorier tas opp. Tidsrammen for operasjon er kort.

- Italienerne vil operere med en gang, sier Uribe.

Mexicanske fagfolk har ingen tro på at det skal gå an å flytte ham til operasjonssalen med den vekta han har nå, og er ikke optimistiske på Uribes vegne.

- Vi må bare holde det gående med treningen så jeg går ned i vekt, og samtidig vente på at hevelsene går ned, er den optimistiske kommentaren fra Uribe selv.

OPTIMIST: Manuel Uribe venter på fedmeoperasjon, og håper han overlever sin egen kroppsvekt. Så langt har treningsprogrammet i senga og den nye dietten bidratt til at han har gått ned 50 kilo. Foto: AP
OPTIMIST: Manuel Uribe venter på fedmeoperasjon, og håper han overlever sin egen kroppsvekt. Så langt har treningsprogrammet i senga og den nye dietten bidratt til at han har gått ned 50 kilo. Foto: AP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media