Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her truer kongressmedlem tv-reporteren på direkten

Trodde sendinga var satt over til studio.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter Barack Obamas årlige tale «State of the Union» tirsdag kveld, stilte kongressrepresentant Michael Grimm opp på tv-intervju med NY1-reporter Mike Scotto.

Det skulle han komme til å angre på.

For Grimm ble alt annet enn begeistret over Scottos spørsmål, som handlet om ryktene om finansielle problemer med kampanjen hans.

Dermed nektet han plent å svare på spørsmålene, før han avbrøt intervjuet og gikk.

- Det er ikke dette, men presidentens tale, det handler om i dag.

- Jeg skal dele deg i to Scotto rundet deretter av seansen og gjorde seg klar til å sette tilbake til nyhetsankeret. Og da Grimm antok at sendingen var over og kamera skrudd av, kom han tilbake og lot reporteren få vite hvor misfornøyd han var med spørsmålene.

Han visste altså ikke at han de fortsatt var på direktesendt tv.

Se video øverst i saken!

En tydelig overrasket Scotto rygget ut av kamerabildet, mens han får en overhaling av Grimm, som blant annet skal true med å kaste ham utfor rekkverket.

Diskusjonen mellom de to kan høres en liten stund, før Grimm avrunder med å si «Jeg skal dele deg i to», før han går.

Først da settes sendinga over til nyhetsankeret i studio.

Forklarer seg I en uttalelse til Huffington Post forklarer Grimm utbruddet sitt slik:

«Jeg var ekstremt irritert fordi jeg gjorde NY1 en tjeneste ved å prioritere deres intervju først. Reporteren visste jeg hadde det veldig travelt og at jeg bare stilte opp for å kommentere 'State of the Union', men han insisterte likevel på å ta en respektløs og billig vending mot slutten av intervjuet.»

Han forklarer videre at han valgte å gå til verbalt angrep på reporteren etterpå, fordi han «forventer et visst nivå av profesjonalitet og respekt».

«Jeg tviler på at jeg er det første kongressmedlemmet som har kjeftet på en reporter, og er sikker på at jeg ikke blir den siste.»

Hele Norges coronakart