Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her truer mannen i pandadrakt en TV-stasjon før han blir skutt av politiet

En mann ikledd pandadrakt ble skutt av en politi-skarpskytter da han torsdag gikk inn i bygget til en TV-kanal i Baltimore og sa at han hadde en bombe på seg.

BLE SKUTT: En mann i pandadrakt og maske truet en TV-stasjon i Baltimore i USA og hevdet at han hadde en bombe på seg. Han ble skutt av en av politiets skarpskyttere, men ventes å overleve. Foto: Kenneth K. Lam/The Baltimore Sun via AP
BLE SKUTT: En mann i pandadrakt og maske truet en TV-stasjon i Baltimore i USA og hevdet at han hadde en bombe på seg. Han ble skutt av en av politiets skarpskyttere, men ventes å overleve. Foto: Kenneth K. Lam/The Baltimore Sun via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen hadde på seg en kirurgmaske og satte fyr på bilen sin før han gikk inn i bygget til lokalkontoret til TV-kanalen Fox. Han ble skutt da han gikk mot politibetjenter utenfor TV-stasjonen og nektet å ta hendene ut av lommene på pandadrakten.

- Politiet kunne se ledninger stikke ut av drakten og fryktet at han muligens hadde en utløser, sier talsmann T.J. Smith i Baltimore-politiet.

Den 25 år gamle mannen overlevde skuddet, men politiet vegret seg for å gå bort til ham i frykt for at han hadde en bombe.

Da myndighetene senere sendte en robot bort for å ransake ham, da fant de ut at vesten han hadde på seg var laget av sjokoladeplater pakket inn i aluminiumsfolie.

Mannen ble sendt til sykehus og er ventet å overleve skuddskaden. (NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!