Her tusler 53-åringen inn på McDonalds med en kniv stukket i ryggen

Vitne: - Han ringte hjem for å ta farvel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kvinne skriker, og flere andre personer samler seg rundt 53-åringen som står utenfor en McDonalds i bydelen Jamaica,  New York tirsdag formiddag.

Det er midt på høylys dag, og mannen har en kniv stukket langt inn i ryggtavla. Blod strømmer ned over den hvite t-skjorta, men mannen står oppreist og er helt rolig.

Se videoen av den dramatiske hendelsen i New York øverst i saken.

Holdt seg helt rolig ABC 7 New York skriver at den 15 cm lange kniven skal ha blitt plantet i ryggtavla på 53-åringen etter at han prøvde å roe ned bråk mellom to gategjenger.

Det endte med at 53-åringen, som ifølge New York Post, er identifisert som Andrew Hardy, selv fikk et våpen stukket inn i kroppen.

Ifølge avisa skal vitnene være sjokkerte over at mannen var så rolig, og ikke uttrykte smerte.

- Han var helt rolig. Jeg prøvde å trekke kniven ut av ryggen hans, men da skrek personene rundt «nei! nei!» og «ikke gjør det, den kan ha truffet en arterie!», forteller øyenvitne Michel Green (43) til New York Post.

Skal ha ringt for siste ord Et annet øyenvitne forteller følgende sjokkerende observasjon til den amerikanske avisa:

- Han snakket i telefonen da politiet kom. Jeg er sikker på at jeg hørte at han ringte hjem for å si farvel til familien.

Politiet har tatt hånd om Hardy, og han behandles nå på sykehuset Jamaica i New York. Han er ikke livstruende skadet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer