Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her unnslipper han døden med et nødskrik

Står uskadd igjen og klør seg i hodet etter utrolig redningsoperasjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nok en utrolige russisk dashcam-video har dukket opp på nettet, og denne gangen er det ikke snakk om tilsynelatende uprovoserte trusler med slagvåpen eller suverene hevnaksjoner, men rett og slett en utrolig redningsoperasjon.

I det som fort kunne endt i en dødskollisjon frontkolliderer to trailere, men sjåføren som sitter mest utsatt gjør alt riktig - bortsett fra at han ikke bruker bilbelte. Først klarer han å bremse og svinge traileren vekk fra kollisjonen, så holder han seg fast i rattet og heiser seg ut av den knuste frontruta og lander trygt på beina.

Tydelig rystet av det han har opplevd går sjåføren noen skritt bort og begynner å klø seg i hodet og lure på hva i alle dager som nettopp skjedde.

Videoen, som først ble lastet opp på et russisk nettsted for dashcamvideoer, har gått sin seiersgang på nettet de siste dagene og flere har latt seg imponere av ferdighetene til trailersjåføren.

Noen har foreslått at denne måten å unnslippe ulykker bør bli en del av førerprøven, mens andre gir sine stilkarakterer til den russiske trailersjåføren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media