Her utføres brutale dyreforsøk på Jacqueline (24)

Tvangsmatet, barbert og blødende gjennomlevde en performancekunstner forskjellige dyreforsøk i ti timer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Performancekunstneren Jacqueline Traide (24) er iført halsbånd og blir brutalt tvunget ned på en benk av en mann iført hvit frakk og munnbind.

Jacquelines munn åpnes så ved hjelp av to kroker, festet i en lærrem. Hun har ingen mulighet til å flykte og angsten står i øynene hennes.

Tiden er kommet for at hun skal mates.

Dette er ikke en scene fra en av internetts mørkeste kroker, men en scene som utspant seg i et butikkvindu i den populære handlegata Regent Street i London. Formålet var å vise hva dyreforsøk i kosmetikkindustrien innebærer. Virkemiddelet var å utføre forsøkene på et menneske.

Tvangsmatet Jacqueline Traide er veganer og støtter kosmetikkjeden Lushs kampanje for å forby all dyretesting av kosmetikk i EU. Hele seansen varte i ti timer, i løpet av den tiden ble hun tvangsmatet slik at hun fikk brekninger, øynene hennes begynte å renne etter å ha blitt påført forskjellige væsker og hun ble barbert og påført forskjellige produkter.

Utenfor butikkvinduet i Regent Street samlet det seg sjokkerte tilskuere som ble vitne til den umenneskelige behandlingen av 24-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer