Her var hunden innelåst i 32 varmegrader

Victoria varslet vaktselskapet da hun oppdaget hunden i det lille buret. - Man må være ekstremt forsiktig med hvor man plasserer hundene sine i varmen, advarer veterinær.

PÅ EGET ANSVAR: Det var 32 grader da hunden sto i dette buret, ifølge Victoria O‘Neal. - Jeg vet ikke hvor lenge den hadde vært der, men i den varmen tenker jeg at det hadde vært bedre for den om den ikke hadde stått der, sier hun. Foto: Victoria O‘Neal
PÅ EGET ANSVAR: Det var 32 grader da hunden sto i dette buret, ifølge Victoria O‘Neal. - Jeg vet ikke hvor lenge den hadde vært der, men i den varmen tenker jeg at det hadde vært bedre for den om den ikke hadde stått der, sier hun. Foto: Victoria O‘Neal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Victoria O‘Neal (24) ble nesten slått ut av varmen som møtte henne da hun i 14-tida i dag gikk ut fra jobben på Sartor Storsenter på Sotra, for å tømme søpla.

- Det var minst 32 grader, og på vei inn igjen ble jeg oppmerksom på mye bjeffing. Først skjønte jeg ikke hva det var, men så oppdaget jeg et lite metallbur som sto midt i sola. Og inni der satt en hund.

- Selv ble jeg svett bare av å være ute noen få minutter, så jeg tenkte at det ikke kunne være noe godt for hunden å sitte i buret, sier hun.

Varslet Securitas

24-åringen forteller at flere andre også reagerte på at hunden satt der inne. Det var noen luftehull på framsiden av buret. Det var også festet et skilt på det, der det sto at «All bruk skjer på eget ansvar».

- Noen ropte at dette var dyreplageri, og en annen sa at det ikke kunne være bra for hunden i den varmen. Ettersom jeg jobber på senteret gikk jeg raskt inn og ringte vaktselskapet og ba dem være oppmerksomme på hunden, og eventuelt tilkalle eieren via høyttaleranlegget.

Da O‘Neal litt seinere gikk ut igjen for å ta en ny titt på hunden, var den borte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer