Raset i Gjerdrum

Her vil Tommy og Camilla bo

Tommy Kragseth Hansen og Camilla Bjørneli er sikre i sin sak etter at de endelig kunne låse seg inn i sitt eget hjem i Nystulia.

ENDELIG HJEMME: Tommy Kragseth Hansen og samboeren Camilla Bjørneli inviterte Dagbladet med da de fikk vende hjem til huset sitt i Nystulia i Ask. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet
ENDELIG HJEMME: Tommy Kragseth Hansen og samboeren Camilla Bjørneli inviterte Dagbladet med da de fikk vende hjem til huset sitt i Nystulia i Ask. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

GJERDRUM (Dagbladet): Følelsen av å si hei til naboen over hekken, låse seg inn i sin egen dør, sanse sitt eget hus, kjenne seg hjemme. Til tross for at kvikkleireskredet fortsatt preger hele bygda Ask i Gjedrum, fikk rundt 600 personer i dag muligheten til å flytte tilbake til hjemmene sine. Rett før klokka 16 sto et 20-talls biler i kø ved den nyanlagte veien inn til boligfeltene Viervangen og Nystulia. Flere hadde med seg vann i beholdere. Det som renner ut av springen må fremdeles kokes.

Onsdag ettermiddag hentet Tommy Kragseth Hansen og samboeren Camilla Bjørneli nøkkelen til hengelåsen som brannvesenet hadde montert da de måtte bryte seg inn, og låste seg inn til det julepynta huset de forlot i all hast 30. desember i fjor. Paret viste ikke hva som ventet dem. Det er et letta kjærestepar som ser seg rundt i leiligheten.

- Sånn så det ut da vi forlot det, sier Tommy Kragseth Hansen.

På hyller og gulv har julenissene hatt hjemme-alene-fest. I hjørnet står en vase med visne tulipaner. På kjøkkenbenken har pinnekjøtt-pinnene tørka etter oppvasken for over 30 dager siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer