Her vinner Sivs infosjef Elvis-NM på Kiel-ferja

- Du vet, vi i Frp elsker fest og rock & roll, sier kommunikasjonssjef Andrè Larssen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg lar meg aldri slutte å overraske over hvilke «skjulte» talenter ansatte og politikere i Fremskrittspartiet og andre partier har. - Dette er morsomt, og jeg vil selvsagt gratulere Andrè med seieren, kommenterer partileder Siv Jensen.

1500 Elvis-fans Hennes kommunikasjonssjef forteller at han har drevet med karaokeopptredener i fire år.

- Det er artige avbrekk fra politikken. Å vinne foran 1500 Elvis-fans på Kiel-ferja var helt utrolig, sier Andrè Larssen.

For to år siden vant han NM i Elvis-karaoke på danskebåten. Som regjerende mester var han utelukket fra å delta i fjor, men nå er reglene endret, så neste år kan Larssen gå for trippel

Kordamene til Elvis - Hele båten var Elvis-preget med alt fra underholdning til Elvis-mat og Elvis-drinker. På scenen sto Kjell Elvis, Lasse Sagen og et Elvis Presley tribute band, forteller Andrè Larssen.

Selv fikk han gleden av å synge med The Holladay Sisters.

- Mary og Ginger Holladay var kordamene til Elvis fra 1969 og er stemmene man hører på låter som «In The Ghetto» og «Suspicious Minds». - Derfor var det ekstra spesielt for meg når jeg fikk synge Suspicious Minds med bandet og disse to damene sto bak og koret. En fantastisk opplevelse, særlig når de skrøt av meg etterpå, gliser Larssen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer