Her viser drapssiktet politimann hva som skjedde natta Linn Madelen forsvant

Rekonstruksjon på Brevikbrua i kveld.

TILBAKE PÅ BRUA: Den drapssiktede politimannen var i kveld tilbake på Brevikbrua, hvor han var sammen med Linn Madelen Bråthen natt til 3. august. Foto: PER FLÅTHE
TILBAKE PÅ BRUA: Den drapssiktede politimannen var i kveld tilbake på Brevikbrua, hvor han var sammen med Linn Madelen Bråthen natt til 3. august. Foto: PER FLÅTHE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STATHELLE/OSLO (Dagbladet): I 18-tida tok politiet med seg den drapssiktede politimannen, slik at han kunne redegjøre for sine bevegelser natt til 3. august, da Linn Madelen Bråthen forsvant.

Politimannen er siktet, men nekter straffskyld. I morgen slipper han ut fra varetekt.

Han var ikledd en brun hettegenser da han viste vei over Breviksbrua i kveld.

Breviksbrua var sperret for trafikk i begge retninger, og følget gikk til midten av brua - hvor den er på sitt høyeste. Der er det 47 meter ned til vannet, og de plasserte en dokke på utsiden av rekkverket. Midt i seansen der måtte de ta en pause. Siktede tok hånda til hodet, og trakk seg tilbake. Litt seinere fortsatte de.

En time ut i rekonstruksjonen løp drapssiktede fra området midt på brua, og mot den ene landsida.

- Jeg tror dette skjedde fordi han har fått beskjed om å gjøre som han i avhør har forklart, og at dette var en del av rekonstruksjonen, sier privatetterforsker Bjørn Haneborg, som tidligere jobbet i Kripos.

Forsvarsadvokat Arne Lie var etter rekonstruksjonen fornøyd med hvordan det hadde gått.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer