Her viser FNs generalsekretær fram sin «FN Style» med PSY

- Du er så kul!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I høst har den sør-koreanske popartisten Jae-Sang Park, populært kalt Psy, fått stjernestatus etter å ha introdusert verden for låta «Gangnam Style».

Psy bruker i stor grad humor som virkemiddel i musikken sin, og så langt har det fungert imponerende bra.

- Du er så kul «Gangnam Style» er den første koreanske poplåta til å gå til topps på Itunes' liste over mest spilte låter. I tillegg har den klatret opp til en andreplass på Billboard-lista, samtidig som musikkvideoen er tidenes mest populære video på Youtube.

I musikkvideoen blir det danset en svært karakteristisk dans, noe som må få en stor del av æren for sangens popularitet.

Tirsdag denne uken besøkte den sør-koreanske popstjerna FNs hovedkvarter i New York, for å hilse på generalsekretær Ban Ki-moon.

Sistnevnte fortalte at også han er fan av Psy, men måtte likevel innrømme at han er en smule sjalu på sin populære medborger.

- Inntil for bare noen dager siden, sa noen at jeg var den mest populære koreaneren i verden. Du er så kul, sa Ban Ki-moon smilende.

«FN Style» Og også generalsekretæren kunne bevise at han kjenner til den berømte «Gangnam»dansen.

Men Ban Ki-moon foreslo like greit å ta en «FN Style» før han sammen med Psy, viste noen av de velkjente dansebevegelsene.

Psy var overveldet av møtet med den berømte diplomaten, og sammenliknet det med sine musikalske meritter.

- Dette gir meg en mye bedre følelse enn da jeg klatret til andreplassen på Billboard, sa han.