Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Herman (2 1/2) ble bitt i snuten av hoggorm

Nå har orm, flått, veps og mygg begynt å røre på seg.

I FULL AKTIVITET: Hoggormen har for lengst våknet fra vinterdvalen og er i aktivitet over store deler av landet. Mennesker har imidlertid lite å frykte fra det giftige krypdyret. Foto: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIX
I FULL AKTIVITET: Hoggormen har for lengst våknet fra vinterdvalen og er i aktivitet over store deler av landet. Mennesker har imidlertid lite å frykte fra det giftige krypdyret. Foto: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Slutten på påskeferien ble langt mer dramatisk for golden retrieveren Herman (2 1/2) enn planlagt. Mandag måtte han i hui og hast fraktes til veterinær etter å ha blitt bitt av en hoggorm.

- Herman gikk løs langs vannkanten utenfor hytta i Froland (utenfor Arendal). Plutselig kom han over en hoggorm, som bet ham i snuten, sier matfar Steinar Songve.

Var slapp

Songve fattet mistanke da Herman virket apatisk og slapp; han ville for eksempel ikke bade.

- Jeg kikket på snuten og oppdaget en kul inne på høyre side. En sjekk på nettet for symptomer bekreftet mistanken. Etter hvert begynte han også å rape og brekke seg, og snuten hovnet veldig opp. Dermed ringte vi veterinæren.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?