Herman (2 1/2) ble bitt i snuten av hoggorm

Nå har orm, flått, veps og mygg begynt å røre på seg.

I FULL AKTIVITET: Hoggormen har for lengst våknet fra vinterdvalen og er i aktivitet over store deler av landet. Mennesker har imidlertid lite å frykte fra det giftige krypdyret. Foto: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIX
I FULL AKTIVITET: Hoggormen har for lengst våknet fra vinterdvalen og er i aktivitet over store deler av landet. Mennesker har imidlertid lite å frykte fra det giftige krypdyret. Foto: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Slutten på påskeferien ble langt mer dramatisk for golden retrieveren Herman (2 1/2) enn planlagt. Mandag måtte han i hui og hast fraktes til veterinær etter å ha blitt bitt av en hoggorm.

- Herman gikk løs langs vannkanten utenfor hytta i Froland (utenfor Arendal). Plutselig kom han over en hoggorm, som bet ham i snuten, sier matfar Steinar Songve.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer