Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hermansen beklager at han gikk til Stortinget

Konsernsjef i Telenor Tormod Hermansen beklaget i morges overfor samferdselsminister Odd Einar Dørum at det ble gitt informasjoner til Stortinget om forhandlingene mellom Telenor og Telia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hermansen møtte Dørum i morges sammen med styrelederen i Telenor Arnfinn Hofstad. Etter møtet sendte Hermansen ut en pressemelding der det blant annet heter:

  «Jeg beklager å ha opptrådt slik i forbindelse med informasjon til partier på Stortinget, at det kan oppfattes å være illojalt overfor statsråd Dørum. I etterhånd erkjenner jeg at informasjon om denne type saker skulle gått gjennom statsråden, eller i forståelse med ham. Statsråden har godtatt min beklagelse.»

Av styret

På møtet presiserte statsråden overfor styrelederen at han for framtida forutsetter at styret i Telenor sørger for at all informasjon fra selskapets ledelse, som kan tenkes å berøre forholdet mellom statsråden som selskapets generalforsamling og Stortinget, skal håndteres av styret i kontakt med departementet.

 «Det er enighet om at det trengs god kontakt og tett samarbeid i de videre samtaler og drøftinger i Telia/Telenor-saken,» heter det i pressemeldingen.

  Spørsmålet ble også tatt opp i den åpne spørretimen i Stortinget i formiddag. Statsminister Kjell Magne Bondevik gjorde det da klart at han er helt enig i at det som har skjedd, ikke burde foregått.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!