Trond Giske og Haddy Njie snakker ut:

- Herregud. Dette er alvorlig, Haddy. Dette er alvorlig!

Trond Giske og Haddy Njie åpner opp om den høydramatiske tiden.

SNAKKER UT: I dag skal Haddy Njie og Trond Giske fortelle sin side av varslene som kom mot sistnevnte og stormen de sammen har stått i det siste halvannet året. Foto: TV 2
SNAKKER UT: I dag skal Haddy Njie og Trond Giske fortelle sin side av varslene som kom mot sistnevnte og stormen de sammen har stått i det siste halvannet året. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det svimlet for ham. Han ble kaldsvett, det føltes som hjertet flimret. Han klarte ikke å stå på beina, sier Haddy Njie om sin forlovede Trond Giske til TV 2.

Like før jul 2017 smalt det for alvor i Arbeiderpartiet. Partiets daværende nestleder Trond Giske ble anklaget for upassende oppførsel.

Flere varsler om Giskes oppførsel overfor flere kvinner kom inn til partiet, og Giske selv beklaget at han hadde «opptrådt på en måte som enkeltpersoner har opplevd som upassende eller ubehagelig». Prosessen endte likevel med at Giske trakk seg som nestleder 7. januar i fjor.

Seinere samme måned var partiet ferdige med varslersakene mot Giske, og konkluderte med at Giske hadde brutt Ap's retningslinjer mot seksuell trakassering i flere saker.

Ny bekymringsmelding

Det ble likevel ikke stille rundt Trond Giske. Så seint som i februar i år sto Giske nok en gang midt i stormen, etter VGs høyst omstridte oppslag om at partisekretær Kjersti Stenseng hadde mottatt en bekymringsmelding om Trond Giskes oppførsel overfor en kvinne, som siden er identifisert som Sofie (27), på et utested i Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer