Hånda ble svart:

- Herregud, hva har jeg gjort?

Tobarnsmora ville bare holde seg varm på hendene mens hun vasket hunden.

SJOKKSYN: Tobarnsmora hadde vasket hunden ute i minusgrader. Da hun tok av seg skinnhanskene, ble hun møtt av dette synet. Foto: Kennedy News and Media
SJOKKSYN: Tobarnsmora hadde vasket hunden ute i minusgrader. Da hun tok av seg skinnhanskene, ble hun møtt av dette synet. Foto: Kennedy News and Media Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sally McGlynn (38) fra Shropshire i Storbritannia fikk seg litt av et sjokk da hun tok av seg hanskene.

Tobarnsmora hadde tatt med seg sin mor, sine to døtre og familiens 18 måneder gamle labradoodle-valp Max til parken søndag morgen.

- Det var iskaldt, så vi ble bare værende der i 45 minutter, sier Sally til nyhetsbyrået Kennedy News and Media.

Hadde hanskene på

På vei tilbake bestemte 38-åringen seg for å ta hunden med seg til et hundevaskeri for å skylle av søla.

Siden det var rundt to minusgrader i lufta, bestemte Sally seg for å ha på seg et par eldre skinnhansker mens hun vasket valpen.

- Jeg ville beskytte neglene mine og holde hendene varme. Jeg brydde meg ikke om at hanskene ble bløte, sier hun.

Det tok rundt 20 minutter å såpe inn og skylle den krøllede lille hunden. Da hun skulle føne pelsen hans, sleit hun med å holde føneren, så hun reiv av seg hanskene.

- Jeg reiv av meg den ene hansken med tennene, mens mamma tok av den andre for meg, sier hun.

Helsvart hånd

Da oppdaget hun hva som hadde skjedd:

Den venstre hånda, som hadde blitt klissvåt mens hun vasket Max, hadde blitt helt svart.

- Det første jeg tenkte var: «Herregud, hva har jeg gjort? Hvordan skal jeg kunne jobbe med ei svart hånd. Hva kommer folk til å tenke?»

Både Sally og mora Kay Burford (60) knakk sammen i latter.

- Jeg trodde mora mi skulle få et hjerteinfarkt, hun lo så hardt at hun ikke greide å stå oppreist. Vi klarte ikke å gjøre ferdig hundevasken, jeg skjønner ikke hvordan vi klarte å ikke tisse på oss, sier hun.

Trodde det var koldbrann

Så svart var den, at da Sally delte bilder av hånda på Facebook, i håp om få tips om å fjerne misfargingen, trodde folk at hun hadde fått koldbrann.

- Ganske mange trodde at jeg hadde fått en forfrysning og koldbrann. En annen dame sa det så ut som gikt, når det blir svart, sier hun.

DYREVELFERD: En person er under etterforskning etter å ha tauet et esel etter bilen sin i Irland. Reporter: Christian Fjermeros / Video: My Lovely Horse Rescue Vis mer

Andre trodde at hun var en mørkhudet kvinne som delte bilde av sin nye, knæsjrosa manikyr.

- Jeg kan fremdeles ikke tro det, jeg er så klønete!

15 minutters skrubbing

Sally ble skremt av synet og sprang hjem for å forsøke å skrubbe vekk den svarte fargen. Hun brukte en blanding av oppvaskmiddel og klorin.

- Den høyre hånda mi var bare litt misfarget. Det forsvant etter at jeg vasket hendene mine. Den venstre hånda var mye verre, sier hun.

Etter 15 minutter med skrubbing var hånda så å si tilbake til normalen, men hun kunne fremdeles se noen svarte flekker rundt neglebåndene.

- Hendene mine er fine igjen nå, det ble mye bedre enn hva jeg hadde håpet. Jeg går ikke lenger rundt med ei svart hånd, og det er flott! Jeg har virkelig lært meg ei lekse: Jeg skal aldri bruke skinnhansker når jeg vasker hunden igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer