Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Het nettflørt med kvinne - viste seg å være moren

Sønnen kalte seg Gledesprinsen, moren kalte seg Søte Juliette.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Alle vet at det kan være risikabelt å date noen over Internett. Du vet aldri hva du får. Den leksen har nok franske Daniel Anceneaux lært seg, ifølge saken som Yahoo brakte tidligere denne måneden.

Etter å ha nettflørtet med en sensuell kvinne i et halvår, fikk han endelig arrangert et stevnemøte med kvinnen. Alt lå til rette for idyll og romantikk. De skulle møtes på en øde strand i Marseilles etter solnedgang.

- Jeg gikk til stranden og tenkte at jeg skulle møte drømmejenta. Og der var hun, ikledt hvit shorts og rosa t-skjorte, akkurat slik vi hadde avtalt.

- Men da jeg kom nærmere, snudde hun seg - og vi fikk vårt livs sjokk. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Alt jeg tenkte var: Åh, herregud! Det er mamma!

Snart visste alle det

Men marerittet var ennå ikke over. For mens mor og sønn forsøkte å komme seg til hektene etter den ubehagelige overraskelsen, så dukket plutselig politiet opp og ga dem påpakning for at de befant seg på en avsperret strand etter mørkets frembrudd.

Den pinlige situasjonen toppet seg da med at paret buste ut med hele historien til politiet, og før de visste ordet av det så hadde den lokale fjernsynsstasjonen fått tak i både bilde og historien. Og slik kom det til at nettflørten endte opp på nyhetssendingene.

- Folk begynte å peke og le av oss på gaten, og det har de fortsatt med, sier den 52-årige moren Nichole.

Begynte å falle for henne

Den jentegale sønnen forteller at han begynte å flørte med moren Nicole, da han var på utkikk etter jevnaldrende jenter som kunne piffe opp livet hans.

- Mamma kalte seg Sweet Juliette (Søte Juliette) og jeg kalte meg The Prince of Pleasure (Gledesprinsen), og uheldigvis var ingen av oss klar over hvem den andre var, sier Daniel, som også kan avsløre at samtalene til tider ble ganske opphetet.

Ungkaren innrømmer at han begynte å falle for henne.

- Hun hadde en følsom side, som du sjelden finner hos andre jenter. Hun sendte meg dikt hun hadde skrevet, og hun fortalte om drømmene sine. Det var i det hele tatt svært romantisk, forteller Daniel.


Sendte falsk bilde

Da Daniel ba moren, eller Juliette som hun kalte seg, om å sende bilde av seg, scannet mamma Nicole et bilde hun fant av en søt pike hun fant i et manneblad. Og Daniel falt for det.

- Jenta på bildet var så vakker, at jeg bønnfalt Juliette om å møte meg på stranden, sier Daniel.

Desverre sa mamma ja.

- Mamma sier at hun også var i ferd med å falle for meg, og at hun bare hadde lyst til å møte meg, selv om hun visste at jeg ville bli skuffet når jeg fikk se henne.

Kinkig for far

Daniel innrømmer at han og moren hadde vanskelig for å finne tonen i dagene etter den mislykkede daten på stranden.

Også for faren Paul, som har vært gift med Nicole i 27 år, var situasjonen noe beklemt. Han har nå lagt ned forbud mot at moren skal chatte med noen på Internett igjen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!