Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hete kyss på terrassen

MÅGERØ (Dagbladet): Bare de aller nærmeste var med på å feire kronprins Haakons 27-årsdag i går. Og blant dem var selvfølgelig bursdagsbarnets kjæreste, Mette-Marit Tjessem Høiby (26) og hennes sønn Marius (3).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den synlige forelskelsen

Mette-Marit Tjessem Høiby er nå for alvor tatt inn i varmen hos dronning Sonja og kong Harald. Kronprins Haakon ønsket selv å feire sin 27-årsdag i rolige omgivelser - bare med de aller nærmeste.

Kronprinsens kjæreste og hennes tre år gamle sønn Marius var selvskrevne gjester i bursdagsselskapet.

Kjæresteparet og lille Marius moret seg med ballspill i hagen og slappet av med leskedrikk i skyggen på terrassen. Marius leide kronprinsen gjentatte ganger under leken.

I et sjeldent nydelig julivær koste hele kongefamilien seg på den store terrassen ved svømmebassenget utenfor sommerhuset på Mågerø.

Få timer

Selskapet varte bare noen få timer. De første gjestene ankom ved 18-tida, og da var aktiviteten stor rundt svømmebassenget og ellers rundt i hagen. Kronprinsen spilte ball sammen med Mette-Marits sønn, mens dronning Sonja og kong Harald ønsket de andre gjestene velkommen.

Utover ettermiddagen var det en meget avslappet kongefamilie som hygget seg sammen i sommerkvelden, en av de fineste til nå denne sommeren sørpå.

Og Haakon og Mette-Marit så ut til å kose seg ekstra godt. Ved flere anledninger ga hun sin kjæreste bursdagskyss. Deres kjærlighet ble ikke skjult for noen i kongefamiliens nærmeste krets.

Dronning Sonja hygget seg sammen kongen og gjestene, blant dem prinsesse Märtha, som for anledningen var utstyrt med moteriktige solbriller for å skjerme seg mot den lave kveldssola.

Quartfestivalen

Mette-Marit fra Kristiansand og kronprins Haakon møtte hverandre for flere år siden. Men det var først under Quartfestivalen i Kristiansand i fjor at forholdet skjøt fart. Kjærligheten forble en privatsak helt til avisa Fædrelandsvennen skrev den første historien om paret like før nyttår.

Kronprins Haakon har de to siste ukene hatt fri fra offisielle oppdrag. Haakon har vært på Syden-tur, mens Mette-Marit har jobbet til og fra i motebutikken Galleri Albert i Kristiansand. Planen er nå at de to skal tilbringe de nærmeste dagene sammen.

TURTELDUER: Haakon og Mette-Marit la ikke skjul på sin kjærlighet. Ved flere anledninger ga Mette-Marit kjæresten bursdagskyss.
GODE VENNINNER: Mette-Marit og Prinsesse Martha Louise så ut til å trives i hverandres selskap.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media